Komentáře

1 Vedoucíprvníhooddílu Vedoucíprvníhooddílu | 15. října 2014 v 9:51 | Reagovat

Zaujalo mě to. Koupím si ho. Unese 100kg?

2 olivie olivie | 15. října 2014 v 10:08 | Reagovat

to je teda product placement jak krava  .)

3 Tata Tulen Tata Tulen | E-mail | Web | 15. října 2014 v 10:09 | Reagovat

Je to rozbehatelny aspon ve wine?

4 jana jana | 15. října 2014 v 13:57 | Reagovat

Doufám, že se tu z toho nestane jen reklama na předměty. Tohle mě zklamalo.

5 Máří Kosáček Máří Kosáček | E-mail | Web | 15. října 2014 v 22:57 | Reagovat

Má to aspoň dálkový ovládání .-)

6 Falcon Falcon | 16. října 2014 v 10:52 | Reagovat

Chybí Fotodokumentace!!! No táák, aspoň od výrobce...

7 fotruv-denik fotruv-denik | 16. října 2014 v 13:33 | Reagovat

[1]: Houpátko bylo testováno v souladu se směrnicemi EU a proto unese tři standardní eurokomisaře

8 fotruv-denik fotruv-denik | 16. října 2014 v 13:34 | Reagovat

[2]: Ba ne. To je recenze. Product placement je něco jiného. Dělat recenzi na produkt a neuvést, o jaký produkt se jedná, to je takové zvláštní. Každopádně zajímavý nápad. Možná se toho chytím. Všimněte si, že jsem právě inspiroval sám sebe.

9 fotruv-denik fotruv-denik | 16. října 2014 v 13:36 | Reagovat

[3]:To asi ne. Možná byste to rochodil v DOSu

10 fotruv-denik fotruv-denik | 16. října 2014 v 13:37 | Reagovat

[4]: Bohužel je to takové nutné zlo z důvodu, který bych zatím neuváděl. Nicméně v reálu nejde primárně o peníze, ale o spolupráci, kterou jsem v zájmu té věci, kterou nebudu zatím uvádět, musel nějak spolknout.

11 ta_vod_es ta_vod_es | Web | 16. října 2014 v 22:38 | Reagovat

Zmožena vlastními miniklony nemám obvykle sílu o nich psát ani si číst ještě o miniklonech jiných. Tenhle blog je ale bez nadsázky úpa boží!

Narazím-li někdy na toto houpátko zkusím ho rozhoupat v Mac OS.

12 Jana Jana | 20. října 2014 v 7:34 | Reagovat

Ajéje, Nataša čeká druhého Čeňka a prachy jsou potřeba:D Náhodou mě to pobavilo!

13 Zaarsa Zaarsa | 27. října 2014 v 17:25 | Reagovat

A ak použijem Wine alebo Crossover (emulátory Windowsu pre Linux)?

14 Jitka Jitka | 7. května 2015 v 13:39 | Reagovat

Tak za pár dní nám přijde domu Kačenka. Dlouho jsme houpátko nemohli sehnat. Po přečtení vaší recenze jsem ho všude sháněla a teď se to konečně povedlo. Snad z něj bude mít dcerka takovou radost jako Čeněk.

15 Karel Karel | Web | 21. října 2015 v 14:42 | Reagovat

Tak autor sice hýří pořád dokola stejným jedním vtipem, ale i po stopadesáté mě baví. Asi proto, že jsem sám zkušeným otcem a na opravách bytu a zařízení po dětech jsem strávil tolik času, že bych měl dávno druhej barák, kdybych začal o metr vedle...

16 Kačenka Kačenka | E-mail | Web | 5. února 2016 v 15:21 | Reagovat

Proč mám pocit, že je Čeněk kojenec už několik let? Já vím, Bart Simpson je taky zakletý na základní škole, ale karty na stůl - je Čeněk reálná, nebo fiktivní postava?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.